SNABB LEVERANS*! Betalningsalternativ via KLARNA och PAYPAL

Inredning på nätet - Inred hemma med annorlunda möbler och detaljer

Vi på Filling Interiör & Design älskar unik inredning, det är vår passion att handplocka ett sortiment med noga utvalda möbler och detaljer för hemmet. Hos oss finns de där möblerna som sticker ut ur mängden och sätter prägel på ditt hem, om du inte hittar det du söker kan vi göra den möbeln åt dig i vår möbelstudio på Lidingö. Vi satsar på noga utvalt framför en mängd och blandar intressanta och originella möbler, detaljer och inredning. Vi är ständigt på jakt efter det lite udda, ibland nötta och älskade som vi renoverar i studion och självklart vackra objekt. Detta blandas med tidlösa klassiker. 

Inred hemma

Välj den inredning du tycker om för att skapa ett hem du älskar. Vi förespråkar att ha sin egen stil och att väcka känslor framför trender. Vi vill att du ska älska ditt hem och trivas där. Håll inte tillbaka, våga gå din väg. Inredning ska vara lustfyllt och personligt. Välj bland möbler och inredningsdetaljer hos oss på Filling Interiör & Design. Originell inredning har vi gott om och de gör sig som en bra detalj likväl som i hela hemmet.

Inred med kvalitet

Vi tycker om kvalitet och det som sticker ut ur mängden. Hos Filling Interiör & Design hittar du detaljer, lyxiga material, hög kvalitativt hantverk och vår egen design som förhöjer känslan av lyx och flärd. 

Vi levererar sittmöbler, bord, lampor, dekorobjekt, mattor, inredningsdetaljer, kuddar, fluffiga plädar och mycket mer.

Senaste nytt från Filling Interiör & Design

Vår webshop fylls ständigt på med intressanta inredningsdetaljer och unika möbler. Anmäl dig till våra inspirerande nyhetsbrev fyllda med spännande nyheter för att inte missa något.

Nyheter bland inredningsdetaljer och möbler

Varje vecka fyller vi på utbudet av unik inredning och möbler. Alla produkter vi säljer är alltid noga utvalda, vår ambition är att hitta det unika. Vi har möbler och inredningsdetaljer som du kommer ha svårt att hitta någon annanstans, flera produkter designas inhouse och många möbler skapar vi från stilmöbler i alla utföranden. Vårt unika utbud betyder inte att vi tullar på design eller hållbarhet. Vi brinner för återbruk och utför reparation, målning, omstoppning och omklädnad. Våra möbler har en tidlös design och kvalitét som håller i många år framöver. Våra absoluta inredningsfavoriter stannar i sortimentet och samtidigt tar vi in ny design. 

Tveka inte att höra av dig till oss order@fillinginterior.com om det är något speciellt du söker men som du ännu inte hittat här i webbshoppen. Vi hjälper dig gärna att hitta  eller skapa det du letar efter!